Magunkról
Cégünk családi vállakozásként, a nevünkre utaló kezdőbetükkel és a profilunkra vonatkozó befejezéssel KO-GÉP fantázianévvel, de két különböző egyéni vállakozásként működik.

Kovács Tibor 1998-ban szervízesként műszaki diplomás ismereteit felhasználva kezdte tevékenységét mindenféle mezőgazdasági kisgép : fűnyíró, kapálógép, láncfűrész stb. javításával. Eleinte saját szükségletre, majd később továbbértékesítésre is rendelt alkatrészeket.

Ez az igény érlelte meg a gondolatot, hogy 2000- től a családi házunk egyik helyiségéből kialatva Kovács Tiborné egyéni vállakozásaként megnyissuk a Mezőgazdasági kisgépek és alkatrészek szaküzletét. Munkánk során folyamatosan kapcsolatba kerültünk különféle importőr cégekkel, némelyekkel gépek, másokkal alkatrészek forgalmazása kapcsán. Fokozatosan alakult ki profilunk. Kisgépekből eleinte a Mc Culloch, Partner, Robix típusokat árultuk, kedvező árfekvésük és megfelelő minőségük miatt.

A kezdetektől fontosnak tartottuk, hogy a nálunk vásárolt gépekkel kapcsolatban bátran visszajöhessenek hozzánk ezért az általunk forgalmazott márkák mindegyikéhez márkaszervízként biztosítottuk már a garanciális szevízhátteret is. Fokozatosan bővülő alkatrészválasztékkal és szakmai tanácsadással igyekeztünk elérni, hogy egyre többen válasszák üzletünket és szevízünket, ezen a kis településen, Iklódbördőcén. Később próbáltunk elérni távolabbi vásárlókat is.

Először 2003-ban Lentiben nyitottunk egy új üzletet, ahol tapasztalt alkalmazottunk Gyuricza Ernő áll vásárlóink rendelkezésére. Fűnyírók, bozótvágók, láncfűrészek, kapálógépek, alkatrészek, tartozékok igényesen kialakított üzlettérben kerülnek bemutatásra, megkönnyítve a választást.

2006-ban a megyeszékhelyen Zalaegerszegen is nyitottunk egy üzletet, még nagyobb alapterületen kínálva termékeinket. A nagyobb eladótér lehetővé teszi, hogy fűnyírótraktorokat is ki tudjunk állítani, melyeket egyéni szolgáltatásként beüzemelve és házhoz szállítva árusítumk.Itt tapasztalt szimpatikus fiatal kollégánk Huszár Zsolt várja kedves vásárlóinkat. Tanácsadással és apróbb szervízeléssel /láncélezés, csillagkerékcsere, beállítások/ is segít.

Választékunk az évek tapasztalatainak felhasználásával egyre inkább a japán tervezésű és gyártású típusok /Komatsu, Kawasaki, Mitsubisi/ irányába fordult, ezeket a típusokat rendkívüli megbízhatóságuk miatt bátran ajánljuk vásárlóinknak.

Vállalkozásunk legfontosabb célkitűzése a mindenkor elégedett ügyfél. Ezt a célt igyekszünk minden lehetséges módon elérni, személyesn, telefonon, e-mail-ben állunk szíves rendelkezésükre.

Kovács Tibor és Kovács Tiborné
KO-GÉP