Magunkról
Cégünk családi vállakozásként, a nevünkre utaló kezdõbetükkel és a profilunkra vonatkozó befejezéssel KO-GÉP fantázianévvel, de két különbözõ egyéni vállakozásként mûködik.

Kovács Tibor 1998-ban szervízesként mûszaki diplomás ismereteit felhasználva kezdte tevékenységét mindenféle mezõgazdasági kisgép : fûnyíró, kapálógép, láncfûrész stb. javításával. Eleinte saját szükségletre, majd késõbb továbbértékesítésre is rendelt alkatrészeket.

Ez az igény érlelte meg a gondolatot, hogy 2000- tõl a családi házunk egyik helyiségébõl kialatva Kovács Tiborné egyéni vállakozásaként megnyissuk a Mezõgazdasági kisgépek és alkatrészek szaküzletét. Munkánk során folyamatosan kapcsolatba kerültünk különféle importõr cégekkel, némelyekkel gépek, másokkal alkatrészek forgalmazása kapcsán. Fokozatosan alakult ki profilunk. Kisgépekbõl eleinte a Mc Culloch, Partner, Robix típusokat árultuk, kedvezõ árfekvésük és megfelelõ minõségük miatt.

A kezdetektõl fontosnak tartottuk, hogy a nálunk vásárolt gépekkel kapcsolatban bátran visszajöhessenek hozzánk ezért az általunk forgalmazott márkák mindegyikéhez márkaszervízként biztosítottuk már a garanciális szevízhátteret is. Fokozatosan bõvülõ alkatrészválasztékkal és szakmai tanácsadással igyekeztünk elérni, hogy egyre többen válasszák üzletünket és szevízünket, ezen a kis településen, Iklódbördõcén. Késõbb próbáltunk elérni távolabbi vásárlókat is.

Elõször 2003-ban Lentiben nyitottunk egy új üzletet, ahol tapasztalt alkalmazottunk Gyuricza Ernõ áll vásárlóink rendelkezésére. Fûnyírók, bozótvágók, láncfûrészek, kapálógépek, alkatrészek, tartozékok igényesen kialakított üzlettérben kerülnek bemutatásra, megkönnyítve a választást.

2006-ban a megyeszékhelyen Zalaegerszegen is nyitottunk egy üzletet, még nagyobb alapterületen kínálva termékeinket. A nagyobb eladótér lehetõvé teszi, hogy fûnyírótraktorokat is ki tudjunk állítani, melyeket egyéni szolgáltatásként beüzemelve és házhoz szállítva árusítumk.Itt tapasztalt szimpatikus fiatal kollégánk Huszár Zsolt várja kedves vásárlóinkat. Tanácsadással és apróbb szervízeléssel /láncélezés, csillagkerékcsere, beállítások/ is segít.

Választékunk az évek tapasztalatainak felhasználásával egyre inkább a japán tervezésû és gyártású típusok /Komatsu, Kawasaki, Mitsubisi/ irányába fordult, ezeket a típusokat rendkívüli megbízhatóságuk miatt bátran ajánljuk vásárlóinknak.

Vállalkozásunk legfontosabb célkitûzése a mindenkor elégedett ügyfél. Ezt a célt igyekszünk minden lehetséges módon elérni, személyesn, telefonon, e-mail-ben állunk szíves rendelkezésükre.

Kovács Tibor és Kovács Tiborné
KO-GÉP