Szerviz
Mezõgazdasági kisgépjavító vállalkozásomat 1998-ban indítottam. Felsõfokú mûszaki diplomám megszerzésével kapott elméleti ismereteimet a gyakorlatban fûnyírók, kapálógépek, láncfûrészek szerelésével, javításával ötvöztem.

Az idõ elõrehaladtával szûkebb lakóhelyemen, ismerõsi körömön kívül is egyre ismertebbé váltam. Szinte szájról- szájra terjedt a „hírem", egyre több munkát hozva számomra.

2000-tõl egy másik hozzá kapcsolódó egyéni vállakozással kombinálva, kisgépek és alkatrészek forgalmazásával vált teljessé. A kezdetektõl fontosnak tartottam, hogy igényesen elvégzett munka kerüljön ki a szervízbõl, az ügyfelek elégedettek legyenek, kedvezõ árakon dolgozzak.

Jólesõ érzéssel töltött el, amikor egyre többen kérték tanácsomat különbözõ mûszaki problémák megoldásakor illetve új gépek vásárlásánál. Fontos hogy a nálunk vásárolt gépeket a lehetõségekhez képest soron kívül szervízeljem, garanciális és garancián túli javítással is rendelkezésre álljak. Egyre bõvülõ alkatrészkészlettel szeretném elérni, hogy minél elõbb újra üzemeljenek az elromlott masinák.

Fiatal munkatársammal együtt állunk szíves rendelkezésükre.


Kovács Tibor
szervízvezetõ