Szállítási és fizetési információk

Szállítási és fizetési feltételeink


A webáruházunkban történő megrendeléséről és az esetleges szállítási költségekről a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld Önnek.

Ha sürgős kérdése lenne a szállítással kapcsolatban, hívja vevőszolgálatunkat a +36 92 952 815 telefonszámon (hétfőtől péntekig 8-tól 16 óráig) vagy írjon a kogep@t-online.hu

e-mail címre.

Készleten lévő termékek esetén a szállítási idő 2-3 munkanap, a rendeléses termékeinknél 5-6 munkanap központi készlettől függően. Ha azonban beszállítónk csak későbbi időpontra tudja ütemezni a szállítást, abban az esetben vásárlóinkat azonnal értesítjük a szállítás idejéről.

Csomagolási díjat nem számolunk, de a szállítás költsége a Megrendelőt terheli.

40 kg feletti termékeknél, elsősorban fűnyírók és fűnyírótraktorok esetében a súly és terjedelem miatt egyedi szállítási feltételek érvényesek, amit személyes megbeszélés alapján kalkulálunk ki.

Kis csomagok esetén a futárszolgálat egyeztet a vásárlóval a kiszállítás pontos időpontjáról.

Kérjük, hogy a csomag és az áru épségéről, sértetlenségéről a futár jelenlétében győződjön meg, mert a későbbiekben reklamációt nem tudunk elfogadni! Sérülés esetén a futár rögzítse a probléma tényét!

Előzetes megbeszélés alapján lehetőség van személyes átvételre 2 üzletünkben, Zalaegerszegen és Lentiben. A személyes átvétel az alábbiakban felsorolt üzleteinkben lehetséges a nyitvatartási időszakban:

8900, Zalaegerszeg Bíró Márton utca 30-32

·       H-P 8-16:30

·       SZ 8-12


8960, Lenti, Petőfi út 51.

·       H-P 8-16:30

·       SZ 8-12

Jelenleg a rendelés ellenértékét a következő módokon egyenlítheti ki:

·       Előreutalással a 11749022-20037563 számlaszámra,

·       Utánvéttel a futárnak fizetve, készpénzben vagy bankkártyával

·       Személyes átvétel esetén az üzleteinkben készpénzben vagy bankkártyával

·       Egyedi szállítás esetén előreutalással vagy készpénzben a szállító személynek

A 40 kg feletti súlynál raklapos szállításra van lehetőség, aminek kézbesítésénél nincs pénzkezelés, ezért utánvételes fizetésre nincs lehetőség. Ebben az esetben csak előreutalással tudunk árut küldeni.

·       Online kártyás fizetéssel


 

Aktuális szállítási díjaink:

  • Bruttó 30.000.- Ft alatt: a kiszállítás díja GLS futárszolgálattal 1500.- Ft + ÁFA (bruttó 1905.- Ft).
  • Bruttó 30.000.- Ft felett: a kiszállítás teljesen díjmentes. Sem a futárszolgálatért, sem az utánvétért nem számolunk fel további költséget.