Szerviz

Mezőgazdasági kisgépjavító vállalkozásomat 1998-ban indítottam. Felsőfokú műszaki diplomám megszerzésével kapott elméleti ismereteimet a gyakorlatban fűnyírók, kapálógépek, láncfűrészek szerelésével, javításával ötvöztem.

Az idő előrehaladtával szűkebb lakóhelyemen, ismerősi körömön kívül is egyre ismertebbé váltam. Szinte szájhagyomány útján terjedt a „hírem", egyre több munkát hozva számomra.

2000-től egy másik hozzá kapcsolódó egyéni vállakozással kombinálva, kisgépek és alkatrészek forgalmazásával vált teljessé. A kezdetektől fontosnak tartottam, hogy igényesen elvégzett munka kerüljön ki a szervízből, az ügyfelek elégedettek legyenek, kedvező árakon dolgozzak.

Jóleső érzéssel töltött el, amikor egyre többen kérték tanácsomat különböző műszaki problémák megoldásakor illetve új gépek vásárlásánál. Fontos hogy a nálunk vásárolt gépeket a lehetőségekhez képest soron kívül szervízeljem, garanciális és garancián túli javítással is rendelkezésre álljak. Egyre bővülő alkatrészkészlettel szeretném elérni, hogy minél előbb újra üzemeljenek az elromlott masinák.

Fiatal munkatársammal együtt állunk szíves rendelkezésükre.


Kovács Tibor
szervízvezető